неділя, 23 вересня 2018 р.

Гра по-новому,навчання по-іншому...

 



20 вересня у стінах Рафалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-тренінг "Гра по-новому,навчання по-іншому..".Тут зібралися  вчителі  перших класів Рафалівського округу.
Семінар проходив під керівництвом Ірини Олександрівни Прокопчук.Вона повернула нас роками в дитинство і показала,як з наборами LEGO можна покращити настрій,провести цікаву руханку,організувати цікаві вправи на уроках української мови.
     Я показала як швидко можна з кубиками LEGO вивчити склад числа,обчислити математичні вирази,створити пряму,криву і ламану лінію,а ще-весело і безтурботно поринути в математичну карусель.
     Про цікаві види роботи на уроках"Я досліджую світ"з кубиками LEGO розповіла і показала на прикладі Головач Наталія Степанівна,вчитель початкових класів Лозківської ЗОШ І-ІІ ступенів.Ми,як діти,раділи створюючи вудку для рибалки,будували споруди,не скріплюючи,створювали неіснуючу тваринку,заселяли у будинки кольорових мешканців.
     Невимушене спілкування,домашня атмосфера,гарний настрій,творчий підхід до організації і проведення семінару-тренінгу дали свої плоди,адже кожен учасник отримав позитивний заряд енергії,море емоцій і нові знання у власну педагогічну скриньку.

Немає коментарів:

Дописати коментар