неділя, 26 вересня 2021 р.

Захоплююча зустріч!

 День почався як завжди.Дзвінок,ранкова зустріч...Я сказала дітям,що до нас завітають гості.Раптом ми почули завивання сирен і побігли на вулицю.Біля школи стояла пожежна машина.





Таким був сьогодні початок спільних заходів працівників ювенальної превенції Вараського РВП (старший інспектор капітан поліції Тамара Снітка , старший лейтенант поліції Тетяна Дукач, інспектори сектору реагування Відділення поліції №1 капітан поліції Петрович С.В., капрал Лірник Р.В. , старший лейтенант Б.Легкий) та рятувальників Рафалівської 5 ДПРП-6ДПРЗ, на чолі з начальником Ткачуком О. О . провели інформаційно-профілактичний захід “День з поліцейським та рятівником “
Мета якого було нагадати молодому поколінню правила безпечної поведінки, сформувати дбайливе ставлення до безпеки свого життя та життя тих, хто поруч. Діти закріпили правила пожежної безпеки та правил дорожнього руху. Радості не було меж, коли кожна дитина відчула себе справжнім поліцейським чи рятувальником — приміряла обладнання та посиділа у службових автомобілях.
Всі працівнки закладу вдячні за проведений змістовний і доступний для нашої малечі захід! Разом ми на варті дитячої безпеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар